Postcode Atlas

Privacy

PostcodeAtlas.nl publiceert in principe geen persoonsgegevens.

Echter publiceren wij wel namen en adressen van bedrijven per postcode.
Indien u een eenmanszaak heeft met dezelfde naam als uzelf, publiceren wij dus zonder het te beseffen uw NAW-gegevens. We vragen uw begrip voor het feit dat wij niet bij alle bedrijfsnamen kunnen controleren of deze overeenstemmen met de naam van een natuurlijk persoon op hetzelfde adres.

Op de website van de Kamer van Koophandel kunt u meer lezen over het hoe en waarom van het publiceren van adressen. Waar het kort gezegd op neerkomt is "Als u niet wilt dat uw privé-adres eenvoudig te raadplegen is via het Handelsregister, kunt u overwegen uw bedrijf op een ander adres in te schrijven en uw privé-adres laten afschermen.".

Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw bedrijfsgegevens op eenvoudige wijze verwijderen van onze site. De in dit formulier ingevoerde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwijderen van uw bedrijfsgegevens.

Update 12 augustus: Wij hebben alle eenmanszaken en vennootschappen onder firma's verwijderd. Mocht u desalniettemin uw (bedrijfs)naam via Google hebben gevonden maar deze niet op de site aantreffen, dan hoeft u niets te doen. De (bedrijfs)naam zal binnen enkele weken vanzelf uit Google verdwijnen.

KVK-nummer:
E-mail adres:
Toelichting (optioneel):